וילה ברמת השרון

פרטים:

שם הפרויקט:
וילה יוקרתית ברמת השרון

שטח הפרויקט:
כ 260 מ”ר.

עוצב/תוכנן עבור:
לקוח פרטי

וילה יוקרתית ברמת השרון

השילוב הזה יצר "בית נופש עירוני" שמספק לזוג וילדיהם מענה לכל תרחיש נדרש – החל מאירוח מפגש חברים ומשפחה ליד האח הבוערת, אירוח מסיבה סביב לבריכה, ועד לבית-נופש פרטי המאפשר לבני המשפחה להתנתק לחלוטין מהסביבה העירונית.

בני הזוג לקחו חלק מהותי בהגדרת הדרישות והתחושות שהם רצו להפיק מהבית – פתיחות, שקיפות ובעיקר תחושת חופש – וביקשו ליצור חלל פתוח גדול שמאפשר ליהנות מיופיים של המים בבריכה דרך ויטרינה רחבה של כ- 11 מטר, בכל שעה ביום, ומכל נקודה בתוך הבית או מחוצה לו, החל משער הכניסה הראשי לבית בתום יום עבודה ארוך.

בנוסף, הוגדר שקומת הקרקע (מתוך שתי הקומות) תהיה "קומת המחייה, המגורים והנופש" הראשית, כך שכל הפעילות היומיומית של בני הזוג וילדתם הקטנה מתבצע בקומת הקרקע בלבד ללא צורך בעלייה וירידה תכופה במדרגות, וכשהילדים הבוגרים מגיעים לשהות אצל בן הזוג שמורה להם הפרטיות בקומה שלמה הכוללת עם חדרי שינה וחדר משפחה.

לקבלן הוצב יעד לצלוח את הבנייה ולהיכנס אליו בתוך 12 חודשים מקבלת ההיתר.
היעד הזה הושג ע"י שילוב של מספר גורמים – תכנון תקציב ריאלי שכלל כל ספק או מוצר אפשרי, תכנון קפדני של שרשרת האספקה, החל ברכש מקדים של כל הציוד והאביזרים ואספקתם במועד, דרך שמירה על מספר ספקים קטן יחסית – כך שזמני האספקה ו ה"חיכוך" בין בעלי המקצוע היה נמוך, וכלה במעורבות יומיומית לקבלת החלטות בזמן אמת בשטח – וביצוען המיידי ללא עיכובים.

מעוניינים גם אתם בפרויקט זהה? השאירו פרטים כאן ונחזור אליכם בהקדם.

המלצת הלקוחות צפי ואמיר שמר-אמיתי

תכנון ובניית בית חדש היא אתגר.                               12/12/2019

את האתגר הזה מיקי ומירב עזרו לנו לעבור בקלות על ידי פירוק של הפרוייקט לשלבים שיצרו לנו מעין 'מפת דרכים' ברורה, החל משלב החשיבה התכנונית, דרך הליווי באתר הבנייה, בחירת החומרים ורכישתם במועד הנכון הנדרש ליישום בשטח (אגב – שרשרת אספקה יעילה היא ערובה לפרויקט מוצלח וקצר יותר), וכלה ביום הכניסה המרגש לבית אחרי 10 חודשי בנייה קצרים.

מיקי ומירב תיכננו לנו בית שמספק לנו ולאורחינו חוויה מיוחדת, תוך שמירה על פונקציונליות שמתאימה לחיי היום יום של המשפחה שלנו.

התרשמנו מיכולת הגמישות שלהם ביצירת חלופות תכנוניות ומענה לאתגרים שנוצרו בעת הבנייה, תוך הקפדה על סטנדרטיים סופר-מקצועיים.

גם היום, אחרי 4 שנים, אנחנו מסתכלים בגאווה על היצירה המיוחדת שלנו ונהנים להיזכר בתקופה של התכנון והבנייה.

השורה התחתונה היא שפרויקט בנייה יכול להיות גם חוויה מתגמלת. לטעמנו העבודה המשותפת עם האדריכלים הנכונים, והליווי האישי בקבלת ההחלטות בדרך – עשתה את ההבדל.

הבית שתוכנן על ידי מיקי ומירב זכה בפרסים ונחשף במספר פרסומים, ואנחנו כבר מחכים לפרויקט המשותף הבא איתם!
בברכה
צפי ואמיר שמר-אמיתי

מעוניינים גם אתם בפרויקט זהה? השאירו פרטים כאן ונחזור אליכם בהקדם.

בית למחייה, מגורים ונופש.

בני הזוג, איש הייטק ואשת שיווק, ביקשו לשלב בתכנון הבית שנמצא באזור השרון, את החוויה שלהם כילדים ונערים – בת הזוג העירונית שגדלה בת"א, ובן הזוג שגדל באחד המושבים בצפון שנמצא ממש על קו המים.
כאשר ניגשנו לתכנן את הבית הזה, עמדו לנגדנו אופן חלוקת הפרופורציות של 3 יחסים חשובים:

  • הפרופורציה שבין תכסית קומת הקרקע של המבנה אל תכסית הגן.
  • פרופורציה שניה, שקומת הקרקע, היחס שבין המרחב הציבורי לחדרים הפרטיים.
  • פרופורציה שבין חדרים בקומה השנייה של הבית אל קומת הקרקע אותה יצרנו על ידי חלל מדרגות ושני גגות מעניינים.
זוכה ב-10 הבתים היפים של בניין ודיור 2018-2019:
משרד אדריכלות ותכנון בתים פרטיים - מיקי כתר ומירב ברמן
משרד אדריכלות ותכנון בתים פרטיים - מיקי כתר ומירב ברמן

שם הפרויקט:
בית יוקרה פרטי בנחלה במושב

סוג הפרויקט:
בית יוקרה פרטי

שטח הפרויקט:
כ 260 מ”ר בנוי על 12 דונם.

עוצב/תוכנן עבור:
לקוח פרטי

פתיחות, שקיפות ובעיקר
תחושת חופש

בני הזוג, איש הייטק ואשת שיווק, ביקשו לשלב בתכנון הבית שנמצא באזור השרון, את החוויה שלהם כילדים ונערים – בת-הזוג העירונית שגדלה בת"א, ובן הזוג שגדל באחד המושבים בצפון שנמצא ממש על קו המים.

כאשר ניגשנו לתכנן את הבית הזה, עמדו לנגדנו אופן חלוקת הפרופורציות של 3 יחסים חשובים:

  • הפרופורציה שבין תכסית קומת הקרקע של המבנה אל תכסית הגן.
  • פרופורציה שניה, שקומת הקרקע, היחס שבין המרחב הציבורי לחדרים הפרטיים.
  • פרופורציה שבין חדרים בקומה השנייה של הבית אל קומת הקרקע אותה יצרנו ע"י חלל מדרגות ושני גגות מעניינים.

השילוב הזה יצר "בית נופש עירוני" שמספק לזוג וילדיהם מענה לכל תרחיש נדרש – החל מאירוח מפגש חברים ומשפחה ליד האח הבוערת, אירוח מסיבה סביב לבריכה, ועד לבית-נופש פרטי המאפשר לבני המשפחה להתנתק לחלוטין מהסביבה העירונית.

בני הזוג לקחו חלק מהותי בהגדרת הדרישות והתחושות שהם רצו להפיק מהבית – פתיחות, שקיפות ובעיקר תחושת חופש – וביקשו ליצור חלל פתוח גדול שמאפשר ליהנות מיופיים של המים בבריכה דרך ויטרינה רחבה של כ- 11 מטר, בכל שעה ביום, ומכל נקודה בתוך הבית או מחוצה לו, החל משער הכניסה הראשי לבית בתום יום עבודה ארוך.

בנוסף, הוגדר שקומת הקרקע (מתוך שתי הקומות) תהיה "קומת המחייה, המגורים והנופש" הראשית, כך שכל הפעילות היומיומית של בני הזוג וילדתם הקטנה מתבצע בקומת הקרקע בלבד ללא צורך בעלייה וירידה תכופה במדרגות, וכשהילדים הבוגרים מגיעים לשהות אצל בן הזוג שמורה להם הפרטיות בקומה שלמה הכוללת עם חדרי שינה וחדר משפחה.

לקבלן הוצב יעד לצלוח את הבנייה ולהיכנס אליו בתוך 12 חודשים מקבלת ההיתר.
היעד הזה הושג ע"י שילוב של מספר גורמים – תכנון תקציב ריאלי שכלל כל ספק או מוצר אפשרי, תכנון קפדני של שרשרת האספקה, החל ברכש מקדים של כל הציוד והאביזרים ואספקתם במועד, דרך שמירה על מספר ספקים קטן יחסית – כך שזמני האספקה ו ה"חיכוך" בין בעלי המקצוע היה נמוך, וכלה במעורבות יומיומית לקבלת החלטות בזמן אמת בשטח – וביצוען המיידי ללא עיכובים.

תפריט