בית פרטי בקרית קריניצי

פרטים:

שם הפרויקט:
בית פרטי ברמת גן

סוג הפרויקט:
שיפוץ ועיצוב פנים לבית פרטי

שטח הפרויקט:
שטח הבית: 214 מ”ר

עוצב/תוכנן עבור:
לקוח פרטי

דנה רגב, בעלת הבית ממליצה.

ראיתי חורבה וחשבתי שאפשר להפוך אותה לבית.
ראיתי חורבה והזמנתי את מיקי שעד אז לא הכרתי.
מיקי שטח חזון, שבר את הקירות בדמיון, הכניס את הירוק פנימה, הרחיב חלונות, פירק מדרגות, הוליך אותנו אל העתיד, והכריע את הרכישה.
החורבה נקנתה.
עכשיו, הכרנו את מרב. ומפה לשם ביג לאב.
אז בזמן כלום של ארבעה חודשים. החורבה נופצה פחות או יותר (ועם כל קיר שנשבר, הלב התרחב), הקירות הפכו לחלונות זכוכית, המדרגות הלבנות המעוגלות הוחלפו בישרות ממתכת ו… אדומות!!!
האי, שהובטח שיהפוך לכיכר הבית, מקום המפגש – הוקף בכיסאות צבעוניים (כל אחד רופד אחרת).
למעלה, בקומת המגורים – מארבעה חדרים – נולדו שלושה, מרווחים, וקעקעו סופית את כמות הילדים (כן כן הם שאלו אותנו כמה עוד יהיו לנו והיינו אז הורים לילד אחד).
ארונות נבנו והוצבו (לא לפני שמרב נכנסה לנו להרגלי הלבישה והסדר).
מטבח הותקן.
ומפה לשם, עברו כבר שמונה שנים, ואנחנו עדיין כאן.
מיקי ומרב נכנסו לנו ללב. עבודה עם שניים, מייצרת הפרייה ועושר. חלוקת עבודה מאד נוחה. מיקי מופקד על מיזוג, חשמל, מדרגות, תאורה. מרב – בפרטים הקטנים, החיפויים, הנגרות, הריפודים, המגירות.
ותמיד, בנועם, בהקשבה, עם חיוך, סבלנות ובעיקר עם "כן".
ממליצה? בחום! בלב שלם!
רווחי משנה:
א. לא התגרשנו 😍 (אנחנו יחד ואפילו מאושרים)
ב. צילומים מרהיבים והופעת הבית במגזינים ובספרים,
דנה רגב.

מעוניינם גם אתם בבית זוכה פרסים? השאירו פרטים בקליק, ונחזור אליכם בהקדם! 🙂

בית פרטי בקרית קריניצי

איך לוקחים בית ישן וסגור והופכים אותו למקום מדליק שלא רוצים לצאת ממנו? עם קצת תעוזה, קצת דמיון והרבה מאוד ידע וניסיון.

האתגר: הפיכת בית ישן סגור חשוך המחולק לחדרים סגורים וקטנים עם גרם מדרגות צר ומדרגות תלולות, לבית מואר שבו הפונקציות נקשרות זו בזו והחוץ איתם והכנסת צבע באופן מדוד אך נועז.
התוצאה: הפיכת גרם המדרגות כאלמנט פיסולי דומיננטי בחלל כגרם מדרגות עצמאי, צבעוני ו”קליל”, הנושא את עצמו.
משחקים של צבע, מרחב ואור יוצרים חלל מואר שבו המרכיבים כרוכים זה בזה בקשר של צבע וצורה. השלמת התמונה באמצעות נגיעות של צבע בריהוט, בטפטים ובתמונות, מעבירה תחושה של בית מינימליסטי, מודרני ונקי.

נבחר ב-10 הבתים הנבחרים בישראל לשנת 2014:
כתבה נוספת במגזין "בניין ודיור" 2014
עיצוב פנים - משרד אדריכלים ועיצוב פנים מיקי כתר ומרב ברמן

שם הפרויקט:
בית פרטי בהרצליה

סוג הפרויקט:
בית פרטי

שטח הפרויקט:
שטח המגרש: 330 | שטח הבית: 220 מ”ר

עוצב/תוכנן עבור:
לקוח פרטי

בית ייחודי בקצה
שורה של בתים

אל מול חורשה מוקף מצדדיו בשטחים ציבוריים ירוקים למרות הצפיפות האורבנית. המגרש מגובהה מסביבתו.

האתגר הפיכת שטח יחסית קטן של מגרש וזכוכיות בניה לחוויה של אור טבעי וניצול הטבע האורבני מסביב.

התוצאה בית מודרניסטי עם חלונות רבים וקוים נקיים. בית מחובר לסביבתו.

תפריט