אקדמי טראוול

פרטים:

שם הפרויקט:
אקדמי טראוול
סוג הפרויקט:
משרדים
שטח הפרויקט:
380 מ”ר
עוצב/תוכנן עבור:
תכנון משרד לחברת נסיעות וותיק

משרד אדריכלות ותכנון בתים פרטיים - מיקי כתר ומירב ברמן
דנה רגב, חברת אקדמי טראוול, איסתא.

התרחבנו. גדלנו. והחלטנו לרכוש חצי קומת משרדים במגדל אלקטרה ברחוב הרכבת. הפעם, היה לנו זמן להערך עיצובית מראש.
אז אחרי הבית עם המדרגות האדומות, לגבי האדריכלים לא היו שאלות.
מיקי ומירב נקראו לדגל. שרטוטים שורטטו, תכניות הודפסו, האג׳נדה העיצובית נבחרה- הסקיי ליין של תל אביב עם הים והשמיים ישמשו תפאורה. המשרד כולו זכוכיות יאפשר לכולםאת הנוף לראות.

כיתתנו רגליים, לקחנו הצעות שנכנסו לתקציב אקסל ואחרי שנה של הערכות: הרצפה חופתה במיקרו טופינג בטון וגם בפרקט עץ אלון מדפי ברזל נצבעו בחלודה ולעמדת קבלה, עוצב פריט שהוא אמנות בצבע חלוד ובגיאומטריה – למות!
הרהוט נקי ומינמליסטי. הכסאות בצבעי צהוב חרדלי,אפור עכברי ולבן נקי נקי במטבח רצפה מצויירת ובר עם רגל פריזאית מפורזלת.
ספות שחודשו בשוק הפשפשים. שטיחים פרסיים. עיצוב אקלקטי. ישן וחדש. נקי עם זריקות צבע וחלודה. וקירות שכוסובמדבקות עם כיתובים תואמי תחום העשייה- מסעות וטיולים. משרד יפיפה ומלא אופי נולד ואנחנו- זכינו למחמאות ותשבוחות על טעם טוב וסטינג מושלם!

מיקי ומירב, אתם אלופים!!
ומה שהכי חשוב בפרוייקטים איתכם- זו הדרך. תמיד בכיף ועם חיוך. במחשבה על כל פרט. במקצועיות ללא פשרות. ובגישה שעוברת דרך קירות.
(ונכנסת ישר ללב)

לקביעת פגישת ייעוץ, השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

אקדמי טראוול

תכנון משרד לחברת נסיעות וותיקה עם 26 עובדים ו כ-5 אנשי הנהלה.

האתגר: העברת עובדים, בעלי וותק רב בארגון לסביבה חדשה עם תכנון מבני שונה ממה שהורגלו. העברת משרד לשטח אישי מצומצם יותר והעברתו לעולם דיגיטלי ללא שימוש בנייר, דבר שהקטין את עמדת העבודה האישית.

שימוש באוסף אמנות קיים. חיבור חזק אל אור טבעי ואל הנוף.

התוצאה: משרדים בעלי חיבור חזק לנוף. מרחב סביבת עבודה אישי וציבורי מואר ונוח לכל עובד ולאורח .

שימוש באוסף האומנות קיים כאתגר שהיה צורך לארגנו מחדש במשרדי החברה, כחלק מהאופי של הבעלים. קווים נקיים ושקטים עם עבודת חומרים עדכניים.

שם הפרויקט:
אקדמי טראוול

סוג הפרויקט:
משרדים

שטח הפרויקט:
380 מ"ר

עוצב/תוכנן עבור:
תכנון משרד לחברת נסיעות וותיק

אקדמי טראוול

תכנון משרד לחברת נסיעות וותיקה עם 26 עובדים ו כ 5 אנשי הנהלה.

האתגר: העברת עובדים, בעלי וותק רב בארגון לסביבה חדשה עם תכנון מבני שונה ממה שהורגלו. העברת משרד לשטח אישי מצומצם יותר והעברתו לעולם דיגיטאלי ללא שימוש בנייר, דבר שהקטין את עמדת העבודה האישית.

שימוש באוסף אומנות קיים. חיבור חזק אל אור טבעי ואל הנוף.

התוצאה: משרדים בעלי חיבור חזק לנוף. מרחב סביבת עבודה אישי וציבורי מואר ונוח לכל עובד ולאורח .

שימוש באוסף האומנות קיים כאתגר שהיה צורך לארגנו מחדש במשרדי החברה, כחלק מהאופי של הבעלים. קווים נקיים ושקטים עם עבודת חומרים עדכניים.

תפריט